Iskolánk a 2020/21-es tanév szeptemberében is meghirdette szokásos, immár hagyománnyá vált ország ismereti vetélkedőjét angol nyelven. Az idei téma a brit királyi család életében történt fontos események voltak az elmúlt 20 év bulvárhírei alapján.

A versenyt eleve online módon hirdettük meg, mivel az előrejelzések óvatosságra intettek bennünket, és a súlyosbodó járványhelyzet miatt így is oldottuk meg.

Hét csapat és három iskola részvételével sikerült lebonyolítanunk a versenyt március 11-én, ami a jelenlegi körülmények között elfogadhatónak mondható. A visszajelzések szerint a tanulók örömmel vettek részt a vetélkedőn, az értékelés alapján pedig eredményesen is. A szervezők (Dénes Györgyi és Páll Bernadett) nevében ezúton szeretném megköszönni a felkészítő kollégáknak és a részt vevő tanulóknak, hogy ebben a rendkívül nehéz helyzetben sem hagytak cserben minket, és lehetővé tették a verseny lebonyolítását.

A csapatok tagjai természetesen helyezésüknek megfelelően jutalmazásban részesülnek, melyet a közeljövőben fogunk eljuttatni hozzájuk.

Reméljük, hogy jövőre már újra a régi formában tudjuk megrendezni ezt az eseményt.

Gratulálunk a résztvevő csapatoknak!

Betűméret váltása
Kontraszt