Akikre büszkék vagyunk

 

Új rovat indul a facebook oldalon és az iskola honlapján, melyben olyan tanulóinkról tudósítunk, akik a tanulás mellett valamilyen plusz tevékenységet végeznek, melyben kimagasló eredményt érnek el, és ezáltal jó példát szolgáltatnak diáktársaiknak.

További sikereket kívánunk a munkában és a magánéletben egyaránt!

 ————————————————-

Zajácz József

Zajácz

Vizimentősként dolgoztam az USA-ban

2002-2006 között jártam az Inczédy-be. Ezt követően, egy felsőfokú szakképzés képzés keretein belül, 2-évet tanultam a Nyíregyházi főiskolán. Majd 4 évig jártam a Nyíregyházi Főiskolára, közgazdaság szakirányon tanultam. Tanulmányaim közepette volt lehetőségem a nyíregyházi Aqua Se csapatában vízilabdáznom, majd az USA-ban Amerika legnagyobb víziparkjában életmentőként dolgozni több hònapon keresztül.

A kint költött idő alatt nagyon sok helyre sikerült elutazni és világot látni. Eközben sok életmentéssel is szembe találkoztam. A víziparkban “ Noah’s Ark “ nap mint nap több emberi életért is felelősek voltunk, és igen sok alkalommal szükség is volt a vízimentőkre. Ezek után a tanulmányaimat Bulgáriában folytattam, egy szemeszteren keresztül. Az utolsó főiskolai évre érkeztem haza, majd a diploma megszerzése után, Debrecenben mentem tovább tanulni az MSC-re, mint Logisztikus. Ezen 2év után, és a sikeres 2. diploma után, elkezdtem pályakezdőként dolgozni a Nyíregyházi Electrolux-nál, és fél évet töltöttem ott. Jelenlegi munkahelyem, a Coloplast, ahol már lassan 5 éve dolgozom, kezdetben, mint termelés tervező, majd a későbbiekben, projektvezetőként.

Az idő során lehetőségem volt sok-sok szép helyre ellátogatni, és jelenleg is a munkám során sokat utazok külföldre. Bebizonyosodott számomra, hogy nyelvtudás nélkül nehéz boldogulni és sikert elérni. A kitartás, és az elhivatottság kiserte végig eddig az életemet.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy lehetőséget adott mindezek elérésére,

és volt iskolámnak, hogy elindított a célomhoz vezető úton.

 

 ————————————————-

Pálóczi Bence

Pálóczi Bence iskolánk kereskedelem és marketing szakja után a Budapesti Corvinus Egyetem Szociológia szakján kezdett tanulni, mialatt megnyerte a magyar egyetemek közötti legnagyobb versenyt, az OTDK-t önálló kutatásával, ami később médiavisszhangot is kapott és szerepelt több lapban, illetve TV műsorban. Ezzel együtt a világon mindenhol ismert TED színpadon beszédet is tartott a gyermekek nemi szocializációjáról. Jelenleg egy multinacionális cég munkatársa és kutató volt egyetemén, ahol a gyermekek és család együtt töltött idejét vizsgálják, továbbá saját mesekönyvének írásán és illusztrálásán dolgozik. Elmondása szerint az iskolánkban útját egyengető és támogató tanárok megtanították, hogy kemény munkával minden elérhető, és ez a mai napig segíti céljai elérésében.

25359777_1687128911309448_935075567_n 15055851_1278820945473582_1525306442825873073_n Pálóczi Bence1

Bence előadása: https://www.youtube.com/watch?v=-Mo8CT6IO54

 ————————————————-

Kasza Ádám

Iskolánk 11/1 osztályának tanulójáról lentébb már írtunk. Versenyszerűen futballozik, a hétvégén Mátészalkán a SZI-ZO U19 tornán elnyerte a „legjobb kapus” címet és csapata első helyezett lett.

Az eredményhez gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Kasza Ádám 1 Kasza Ádám 2

 ————————————————-

Balla Tibor

Iskolánkban végzett 2001-ben informatika tagozaton kimagasló eredménnyel.

Jelenleg a Debreceni Egyetem Műszaki Karán dolgozik, egyrészt mint tanulmányi osztályvezető, másrészt a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Műszaki Menedzsment és Vállalkozási Tanszéken, mint tanársegéd vesz részt a jövő generáció oktatásában.

Oktatott tantárgyai: minőségmenedzsment, minőségügy alapjai, projektmenedzsment. A család és munka mellett igyekszik haladni a Phd fokozat megszerzésével.

Balla Tibor 1 Balla Tibor 2

 ————————————————-

Cifra Dominika

Iskolánk 5/13.A osztályának tanulója. Nélküle nem volt szalagavató, vagy egyéb iskolai rendezvény, amelyen ne ő lett volna a bemondó. Kellemes hangjával, szép kiejtésével növelte a műsorok színvonalát. A feladatára mindig pontosan felkészült, megbízhatósága és iskolánk iránti hűsége példa értékű lehet minden tanuló számára.

Dominika 2 Dominika

 ————————————————-

Bodnár József címzetes tűzoltó törzszászlós

2004-ben érettségizett az Inczédy-ben, informatika szakmacsoportban. 2006-ban technikusi végzettséget szerzett. 2007-ben szerelt fel a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltósághoz, ahol beosztott tűzoltó lett. 2010-ben Budapesten a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban tűzoltó technikusi végzettséget szerzett. Jelenleg is a Nyíregyházi Hivatásos tűzoltóság „C” szolgálati csoportjában, különlegesszerkezelői beosztásban, 24/48 órás munkarendben teljesít szolgálatot.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem végzős hallgatója, Katasztrófavédelmem szak, Tűzvédelem és Mentésirányítás szakirányon.

Bátorsága és hivatástudata példa értékű.

Bodnár József profilképBodnár József

 ————————————————-

 

Tóth József („Joci”)

2017-ben végzett iskolánk 12.B (kereskedelem-marketing) osztályában. Az itt töltött 5 év alatt rendszeres szereplője volt az iskolai ünnepségeknek, egyéb endezvényeknek, versenyeknek.

Kiválóan szavalt, a verseket mély átéléssel és egyéni stílussal adta elő. Számos versenyen is részt vett, ezek közül kiemelkedő az „Én nem vagyok magyar?” vetélkedő, amelyen hazafiságról írt esszéjével első lett a Szakképzési Centrum iskoláinak versenyzői közül.

Tóth József

kep017 

————————————————-

 

Győri Attila

2008-ban érettségizett iskolánkban, majd még 2 évre ittmaradt és elvégezte az épületgépész-technikus szakot. Munkahelye a LEGO Manufacturing Kft. Nyíregyházától nem messze, Kéken lakik.

Hobbija az éneklés, már középiskolás korában is szerepelt iskolai ünnepélyeken, az eltelt idő alatt énektudását nagymértékben fejlesztette, gyakran lép fel különböző rendezvényeken.

Kedves, szerény egyéniség, aki büszke arra, hogy Inczédys diák volt. Jó szívvel gondol az iskolában eltöltött évekre. 2017. november 29-én az „Én nem vagyok magyar?” vetélkedőn lépett fel az iskola kórusával és emelte annak hangulatát gyönyörű hangjával.

P1430760

 ————————————————-

 

Dunai László, 10/5 osztályos tanuló, kiváló sportoló, ökölvívó. A boxot versenyszerűen űzi, nemzetközi és országos szinten is a korcsoportjában és súlycsoportjában. Nemzetközi versenyen (Bornemissza Gergely Emlékverseny) III. helyezést ért el, országos versenyen is III. helyezett lett.

A Nyíregyházi Boxklub versenyzője.

Fontosnak tartja az idegen nyelv tanulását, hogy külföldi edzőkkel és sporttársakkal kommunikálhasson.

DSC04898

received_1493173797464893received_1493170887465184received_163028161103366received_163028074436708

 ————————————————-

Kasza Ádám 11/1 osztályos tanuló. Focista megyei I. osztályban, (Nagyhalász SE). 6 éves korában kezdte a sportot, azóta rendszeresen játszik. Fő erőssége gyorsasága és kiváló reflexei. Fontosnak tartja az idegen nyelv tanulását, hogy külföldi sporttársaival is megértesse magát.
(a második képen kapusként láthatjuk)
DSC04871Ádám
Betűméret váltása
Kontraszt